A holt-tengeri iszapról és a holt-tengeri ásványról

A Holt-tenger kincsei bőrünk számára akár áldásnak is nevezhetők. Számtalan jótékony hatása van. Csökkenti a bőrproblémákat, izom- és ízületi fájdalmakat.

Azonban fontos tudni azt is, hogy az  emberek kis százaléka érzékeny a holt-tengeri ásványi iszapra. A tünetek közé tartoznak: dagadás – allergiás reakció; légzési nehézségek – asztmásoknál fordulhat elő. Ha az első használat alkalmával valamelyik fent említett tünetre lenne figyelmes, a kezelést azonnal fejezze be!

A bőr kipirosodása és viszketése természetes reakciók, az ásványi iszap gyógyító erejét és az ásványi anyagok hatóerejét bizonyítja. Ezek a tünetek rövid időn belül megszűnnek.

Gyulladt bőrfelületen, illetve nyílt sebre az iszapot ne alkalmazza! Meleg iszappal történő kezelés esetén, szív- és érrendszeri megbetegedésekben, valamint magas vérnyomásban szenvedő betegeink kérjék ki orvosuk véleményét. A Nature’s Heaven termékeket Izraelben gyártják és csomagolják. A termék fejlesztésénél állatkísérleteket nem alkalmaznak. A termékek csomagolása újrahasznosított anyagokból történik.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create