Körömápolás professzionális termékekkel

Megtaláltuk az arcunkhoz és egyéniségünkhöz leginkább passzoló frizurát. Birtokában vagyunk a hajtípusunknak legmegfelelőbb samponoknak, balzsamoknak, hajvégápolóknak és e mellé még elsajátítottuk a technikát is, amivel nap mint nap tökéletessé varázsoljuk frizuránkat.

A tökéletes megjelenésért folytatott rituálé még nem ért véget. Körmeink ápoltsága és külleme egyaránt fontos összetevője megjelenésünknek. Gondoljunk csak a legegyszerűbb mindennapi szituációkra. Kezet fogunk, eszünk, aláírunk valamit vagy csak kapaszkodunk mondjuk a buszon. Ezekben a szituációkban láthatóvá válik a kezünk, körmeink. Nem kell kimondottan figyelni mások kezeit, nem is tesz így senki. De elég egy véletlen pillantás és máris észre vehető az, ha nem megfelelően ápoltak kezeink, körmeink.

A szép és ápolt körmökhöz kínálnak segítséget a Nature’s Heaven körömápoló szettjei. Természetes, holt-tengeri ásványokat tartalmazó készítmények ezek, melyek rózsakvarccal, citrinnel és ametiszttel dúsított változatban kaphatóak.

Továbbá kiváló minőségű Nature’s Heaven kézkrémek is várják kedves vásárlóinkat.  A kézkrémek szintén Holt-tengeri ásványt tartalmazó, E-vitaminnal dúsított készítmények.

A szintén a Nature’s Heaven névvel fémjelzett körömágy kondicionálót, csak ajánlani tudom! A kimondottan a körömágy ápolására kifejlesztett elixír, holt ásványokkal dúsított, egyszerre puhítja, ápolja és táplálja a körömágy érzékeny bőrét, megakadályozva annak kiszáradását és berepedezését, így segíti elő a köröm egészséges fejlődését és növekedését. A kondicionáló birtokában már nincs más teendője, mint bemasszírozni azt bőrébe és megvárni még teljesen felszívódik. Napi szint használata még a legszárazabb körömágybőrrel is csodákat tesz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create