Szalon szépségű frizura egyszerűen

Mindenki ugyanarra vágyik. Igényes, dús és mindig tökéletes hajkoronára. Ám a folyamatos formázás, szárítás és fixálás erőteljesen igénybe veszi a hajat.

Webáruházunkban  erre is találhat megoldást. Natúr és természetes alapanyagokból készült és ezen alapanyagokat tartalmazó hajformázóink, nem csak fixálják, hanem táplálják is a hajat.

Ajánljuk figyelmükbe a Sante termékcsalád BDIH és Nature által minősített natúr-kozmetikumát, a Sante hajformázó spray-t . A hajformázó spray a hajszálak elnehezítése nélkül dúsítja a hajtincseket, hogy a haj dús hatása hosszú távú legyen, és hogy a hajszálak megkapják a mindennapi ápolást, gondoskodást és a szükséges törődést. A spray segítségével hajszárítás közben pontosan oda formázhatja hajtincseit, ahová szeretné. A termék a nem színező biohenna tartalmának köszönhetően táplálja és ápolja a hajat a hajgyökerektől egészen a hajvégekig, míg a bio-jojoba és a bio-mandula olajok révén finom védőréteget képez a haj felszínén, megvédve a frizurát a káros környezeti hatásoktól a mindennapok során.

sante-hajformazo-spray

A haj a mindennapos rohanásban lelapul és kezelhetetlenné válik. Hiába próbálja az ember fixálni, vagy formázni, a haj nem enged és a nap végére a frizura összegubancolódik, lelapul, ezen a ponton pedig már úgy érezzük, hogy nem segít a hajunkon semmi sem. A Medavita ozogel complex  hajhab azonban mélyen táplálva a hajgyökereket és a hajszálakat, a haj valamennyi negatív elváltozását kijavítja, hogy visszanyerve annak természetes egyensúlyát, hogy a haj újra dús, fixált hatású és valóban gyönyörű legyen. A haj állagának javításával és az intenzív hidratációval növeli a hajszálak rugalmasságát, ezáltal pedig a haj újra könnyen kezelhető és természetesen formázhatóvá válik. Használata előtt fontos, hogy felrázzuk a hajhabot, mert az összetevők így tudnak egyesülni, majd a haj hosszúságának megfelelően annyit nyomjunk a tenyerünkbe, amekkorára éppen szükségünk van. Ezután oszlassuk el egyenletes a habot, és szárítsuk formára hajunkat.

medavita-ozogel-complex-hajhab

Ahhoz, hogy könnyen, kreatívan, kötöttségek nélkül formázhassuk frizuránkat, egy olyan hajformázó gélre van szükségünk, ami erősíti a hajstruktúrát, és ezáltal segít a haj könnyed, extravagáns vagy éppen laza kialakításában. Webáruházunk erre is kínál megoldást. A minden hajtípusra ajánlott Sante természetes hajformázó gél   természetes anyagokkal, növényi cukorral és bio nyírfalevél kivonattal erősíti a hajszerkezetet, miközben a revitalizáló során hidratálja és értékes tápanyagokkal látja el a hajszálakat. A Sante hajformázó géllel a legextrémebb haj is könnyen alakítható. A gél teljesen csomómentes, nem ragasztja össze a hajszálakat, erős koncentrátuma pedig nem hagy nyomot. A gél hajmosással vagy fésüléssel néhány perc alatt eltávolítható a frizurából. Az eredmény a saját egyéniségéből fakadó stílusos, modern és egészséges hajkorona!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create