Hajlakk helyes használata és előnyei

A haj tartása, formája a nap minden szakában elengedhetetlen, hogy ugyanolyan tökéletes maradjon. Lazább és erősebb tartást adó változatok is vannak a piacon, melyek az egyének igényeire szabottan lettek kifejlesztve. A tartás minden esetben garantált akár egy tincsről, vagy az egész hajkoronáról beszélünk. Használat során ügyeljünk arra, hogy a szórófej mindig tiszta legyen az egyenletes és folyamatos szórás érdekében. Ha szakaszosan képes csak fújni a flakon feje, valószínűleg eltömődött és a külső szennyeződéstől meg kell tisztítani. A dúsabb hatás érdekében a lakkot érdemes a haj felső rétege alá fújni, mely így a hajszálakat megemeli és megtartja. Közvetlenül a hajtöveknél nem szükséges használni, árthat is a fejbőrnek szárító hatása révén. A kifejezetten erősebb ragyogás érdekében a hajlakkok különböző változata jelent meg, melyek bármely időjárási helyzetben megtartják hajunkat. A kezünkbe is fújhatunk keveset, melyet utána egy-egy hajtincs formázására használhatunk. Nem mindenki számára ismert, de a szemöldöknek is adhatunk szép ívet minimális hajlakk segítségével. Napi szinten használhatóak a lakkok, melyek széles választéka a különböző, egyedi igényeket is kielégítően képesek a haj tartását hosszú távon biztosítani.
Zsírosodást lassító hatása lehet akkor, ha a frissen mosott hajat jól átfésüljük, majd a fejtől eltartva a hajat befújjuk kevés lakkal.

A hajlakkot nem csak hajunkra használhatjuk vagy az előbb említett, szemöldök ívének kiemeléséhez és megtartásához, hanem például az akadozó zipzárra fújva segítheti annak folyamatos használatát. Az ajándékba kapott virágot miután elszáradt, nem feltétlen szükséges kidobni. Ha teljesen kiszárítjuk a szál virágot, vagy akár csak néhány levelet, szirmot, azt hajlakkal gondosan befújva erős és csillogó védőréteget kapunk. A rúzsfolt tisztítására is alkalmas. Számos praktikát olvashat ma már az ember a rúzsfolt eltávolításáról, melyek változó eredményekkel járhatnak, de ha hajlakkal befújjuk a rúzsfoltos felsőt, hagyjuk pár percig száradni, majd tegyük a mosásba és a folt el fog tűnni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create